head_img2

Afrekenen

Afrekenen van verkochte kleding.
Van de verkochte artikelen ontvangt u 40% van de verkoopprijs. Het tegoed wat u heeft opgebouwd kan binnen een periode van 6 maanden op ieder moment door Olive aan u worden uitbetaald of u kunt er nieuwe kleding uit de “Rusty Zipper” mee afrekenen.

Is uw tegoed hoger dan € 100,00 dan verzoekt Olive u hiervoor telefonisch een afspraak te maken om af te rekenen.
Door niet te veel geld cash in de kassa te hebben beschermt Olive haar winkelpersoneel tegen een mogelijke winkeloverval,

Belangrijke Aandachtspunten.

  • kleding hangt 6 weken in de “Rusty Zipper.”
  • niet verkochte kleding wordt na 6 weken uitgehaald. De verloop datum staat op uw bon of in de email.
  • U kunt binnen 14 dagen na de verloop datum uw niet verkochte kleding nog ophalen. Na deze periode gaat de kleding naar het goede doel en is de “Rusty Zipper” rechtmatige eigenaar van de kleding.


Prijsbepaling.
Olive bemiddelt in de verkoop van uw kleding en bepaalt de prijs. Olive werkt met kleine scherpe prijzen om de omloopsnelheid van de verkoop te optimaliseren. (Niemand verdient iets aan kleding dat blijft hangen!!)Olive behoudt zich ten alle tijden het recht om tussentijds de verkoopprijs te verhogen of te verlagen.

Verantwoordelijkheid.

Olive behandelt uw kleding met de grootste zorg. Dit is ook in haar belang! Helaas kan Olive zoekgeraakte of gestolen artikelen niet vergoeden, tenzij het komt door grove nalatigheid van Olive’s kant. Ook zijn de ingebrachte artikelen niet verzekerd tegen brand of waterschade.

olijfje-home