head_img

Historie

“Olive Oyl’s Rusty Zipper” is ontstaan uit Appel & Ei Leiden. De leukste, vrolijkste en bekendste 2e Hands kleding winkel van Leiden en omgeving en reeds 10 jaar een begrip.

Na de overname van Appel & Ei Leiden in januari 2013 leek het ons ontzettend leuk om na 2 jaar een eigen draai te gaan geven aan het beproefde concept door middel van een meer creatieve insteek voor een warmere uitstraling waarbinnen wij nog meer ons ei kwijt kunnen en de appel loslaten.

Tijdens onze zoektocht naar een ambassadrice voor de “Rusty Zipper” kwam op een zonnige zomerse dag “Olive Oyl “(Olijfje) binnen wandelen; “first Lady” van alle cartoon karakters.

Vechter, flirter, danseres en mode-diva : Kortom het symbool van een ware Powervrouw!!

Het is dan ook niet zo gek dat “Olive” al tientallen jaren dé inspiratiebron is van verschillende modeontwerpers over de hele wereld!

Bij het Italiaanse modehuis Moschino zien we “Olive” nog steeds terug op Fashion accessoires en parfum flessen in Olive Oyl vorm.

Wij vinden het dan ook een eer dat “Olive Oyl” onze “Rusty Zipper” winkel is komen versterken om met haar gulle lach en haar positieve uitstraling onze klanten te betoveren

OLIVE OYL’S RUSTY ZIPPER : “EEN BELEVING OP ZICH!”

olijfje-page